Eenvoudige handel

Eenvoudige handel tussen boer en consument, zonder tussenkomst van derde partijen. De laatste jaren heeft de boer flink moeten lijden. De marges worden kleiner en kleiner. Boeren krijgen dikwijls niet de prijs die ze verdienen. Andersom zijn er ook verkeerde ontwikkelingen. Het voedsel in de supermarkten komt vaak uit het (verre) buitenland en de gezondheid ervan kan in twijfel getrokken worden.

Tijd voor verandering

Nu is het tijd voor verandering! ​De verandering is nodig voor iedereen. De Nederlandse burger heeft recht op een gezonde en lokale maaltijd en de boeren verdienen een eerlijke prijs voor hun producten. Vanuit dit idee is DeLokaleBoer ontstaan. Daarom doen wij elke dag ons best om de consument te verrijken met voedsel van de lokale boer.

Directe Verbinding

Onze missie is om boer en consument dichter bij elkaar te brengen. Onze concepten en projecten moeten bijdragen aan het ideaalbeeld van een boer die zijn producten rechtstreeks aan de blije consument verkoopt. Dat is een win-win situatie. De consument geniet van lokale, verse en gezonde producten en de boer krijgt een eerlijke prijs. Zeg nou eerlijk, dat is toch voor iedereen een verbetering?

Ook onze fruit- en groentemaaltijden dragen bij aan ons doel om regelrechte handel tussen boeren en consumenten te stimuleren. Het verse groente en fruit komt allemaal uit de omgeving. Import uit verre landen is helemaal niet nodig. 

Nederland heeft genoeg boeren om iedereen te voorzien van heerlijk voedsel – daar mogen we best een beetje trots op zijn. De Lokale Boer legt de verbinding tussen boer en consument, zodat jij kunt genieten van prachtige versproducten. En de boer krijgt een eerlijke prijs voor zijn producten.  

De boer ontvangt een eerlijke prijs en zal zich inzetten om iedereen van vers groente en fruit te blijven voorzien!